קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלמון ממולא אגוז והרב עם רוטב טחינה חריף

סלמון ממולא אגוז והרב עם רוטב טחינה חריף
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סלמון ממולא אגוז והרב עם רוטב טחינה חריף יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, פילה סלמון, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נטישה פזיזה: סלמון ממולא ברוטב מיונז חריף, בוריטוס מרוקאי ברוטב טחינה, ו שווארמה כבש במרינדה ראס אל האנוט עם פלפל אדום-רוטב טחינה אגוז.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. מכינים את פילה הסלמון bytrimming חלק הבטן דק במיוחד. השתמש פינצטה לשלוף כל העצמות. כתמים יבשים ומפזרים חצי מהקינמון עלהצד מחומם של כל פילה ומניחים בצד כדי להפוך את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
במעבד מזון, מניחים את האגוזים, שום, כוסברה, פטרוזיליה, מיץ לימון וגלידה, צ ' ילי, פפריקה, כמון,קינמון, שמן זית, מלח ופלפל. דופק כמה פעמים עד כלמרכיבים קצוצים. אל overprocess—נסה לשמור על מרקם גס.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נייר אורזנייר אורז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מניחים צד עור פילה אחד למטה על משטח עבודה ושלחהמספיק מילוי אגוז פיקנטי כדי מעיל מלא את הדגים. כיסוי עם הצד השני פילה עד העור. באמצעות חוט המטבח, בעדינות לקשור את הדג כדי להבטיח את המילוי נשאר במקום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
שמן Drizzleolive בתבנית אפייה ולשים את פילה מוכן, מטפטף קצת יותר שמן על גבי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים במשך כ 20-25 דקות עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מגישים עם טאבולה ורוטב טחינה חריף בצד לטפטף מעל הדגים המבושלים.
מרכיבים שתצטרך
טחינהטחינה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט