סלמון ממולא אגוז והרב עם רוטב טחינה חריף
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סלמון ממולא אגוז והרב עם רוטב טחינה חריף יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, פילה סלמון, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נטישה פזיזה: סלמון ממולא ברוטב מיונז חריף, בוריטוס מרוקאי ברוטב טחינה, ו שווארמה כבש במרינדה ראס אל האנוט עם פלפל אדום-רוטב טחינה אגוז.
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. מכינים את פילה הסלמון bytrimming חלק הבטן דק במיוחד. השתמש פינצטה לשלוף כל העצמות. כתמים יבשים ומפזרים חצי מהקינמון עלהצד מחומם של כל פילה ומניחים בצד כדי להפוך את המילוי.
במעבד מזון, מניחים את האגוזים, שום, כוסברה, פטרוזיליה, מיץ לימון וגלידה, צ ' ילי, פפריקה, כמון,קינמון, שמן זית, מלח ופלפל. דופק כמה פעמים עד כלמרכיבים קצוצים. אל overprocess—נסה לשמור על מרקם גס.
מניחים צד עור פילה אחד למטה על משטח עבודה ושלחהמספיק מילוי אגוז פיקנטי כדי מעיל מלא את הדגים. כיסוי עם הצד השני פילה עד העור. באמצעות חוט המטבח, בעדינות לקשור את הדג כדי להבטיח את המילוי נשאר במקום.
שמן Drizzleolive בתבנית אפייה ולשים את פילה מוכן, מטפטף קצת יותר שמן על גבי. מתבלים במלח ופלפל.
אופים במשך כ 20-25 דקות עד הסוף.
מגישים עם טאבולה ורוטב טחינה חריף בצד לטפטף מעל הדגים המבושלים.