קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

סלמון מעושן kedgeree

סלמון מעושן kedgeree
סלמון מעושן הוא מנה עיקרית אירופאית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 492 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פירה עגבניות, עלי דפנה, סלמון pack, ו ידית של חמאה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree, Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן), ו האדוק מעושן Kedgeree, ביצי שליו ומיונז קארי.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת גדולה, ואז להטות את הבצל, שום, זנגביל, תבלינים ומפרץ. מטגנים מעל חום בינוני במשך 8-10 דקות עד צבע הבצל. מערבבים את טהור, אבקת קארי וגבעולי כוסברה, ואז לבשל כמה דקות עד שהכל דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את המניה ואת השמנת, עונה, מערבבים היטב, ואז מביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות עד מופחת בחצי. מסננים דרך מסננת לתוך מיכל. שמור מכוסה במקרר עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
יש לשטוף את האורז בכמה שינויים של מים, ואז לשים במחבת עם מספיק מים קרים כדי לכסות אותו על ידי 1.5 ס " מ. מכסים את המחבת, ואז מניחים על חום גבוה. מביאים לרתיחה מהירה, מערבבים, להחזיר את המכסה, להפוך את החום למינימום, ואז להשאיר את המחבת במשך 2 דקות. כבה את החימום, השאר לעוד 10 דקות. אם עושים קדימה, מגניב במהירות, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
ביום, לחלוט את הביצים, ולאחר מכן להפריש. בערך קוצצים את הסלמון ועלי כוסברה. לחמם אורז עד חם צנרת.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
רוטב חום עד רותח, ואז מוסיפים את האורז. מערבבים למרות סלמון ורוב כוסברה. כף לתוך קערות
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.