קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

סלמון מעושן kedgeree

סלמון מעושן kedgeree
סלמון מעושן הוא מנה עיקרית אירופאית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 492 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פירה עגבניות, עלי דפנה, סלמון pack, ו ידית של חמאה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree, Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן), ו האדוק מעושן Kedgeree, ביצי שליו ומיונז קארי.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת גדולה, ואז להטות את הבצל, שום, זנגביל, תבלינים ומפרץ. מטגנים מעל חום בינוני במשך 8-10 דקות עד צבע הבצל. מערבבים את טהור, אבקת קארי וגבעולי כוסברה, ואז לבשל כמה דקות עד שהכל דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים את המניה ואת השמנת, עונה, מערבבים היטב, ואז מביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות עד מופחת בחצי. מסננים דרך מסננת לתוך מיכל. שמור מכוסה במקרר עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
יש לשטוף את האורז בכמה שינויים של מים, ואז לשים במחבת עם מספיק מים קרים כדי לכסות אותו על ידי 1.5 ס " מ. מכסים את המחבת, ואז מניחים על חום גבוה. מביאים לרתיחה מהירה, מערבבים, להחזיר את המכסה, להפוך את החום למינימום, ואז להשאיר את המחבת במשך 2 דקות. כבה את החימום, השאר לעוד 10 דקות. אם עושים קדימה, מגניב במהירות, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
ביום, לחלוט את הביצים, ולאחר מכן להפריש. בערך קוצצים את הסלמון ועלי כוסברה. לחמם אורז עד חם צנרת.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
רוטב חום עד רותח, ואז מוסיפים את האורז. מערבבים למרות סלמון ורוב כוסברה. כף לתוך קערות
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.