סלמון מעושן הוא מנה עיקרית אירופאית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 492 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פירה עגבניות, עלי דפנה, סלמון pack, ו ידית של חמאה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree, Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן), ו האדוק מעושן Kedgeree, ביצי שליו ומיונז קארי.
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת גדולה, ואז להטות את הבצל, שום, זנגביל, תבלינים ומפרץ. מטגנים מעל חום בינוני במשך 8-10 דקות עד צבע הבצל. מערבבים את טהור, אבקת קארי וגבעולי כוסברה, ואז לבשל כמה דקות עד שהכל דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את המניה ואת השמנת, עונה, מערבבים היטב, ואז מביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות עד מופחת בחצי. מסננים דרך מסננת לתוך מיכל. שמור מכוסה במקרר עד יומיים.
יש לשטוף את האורז בכמה שינויים של מים, ואז לשים במחבת עם מספיק מים קרים כדי לכסות אותו על ידי 1.5 ס " מ. מכסים את המחבת, ואז מניחים על חום גבוה. מביאים לרתיחה מהירה, מערבבים, להחזיר את המכסה, להפוך את החום למינימום, ואז להשאיר את המחבת במשך 2 דקות. כבה את החימום, השאר לעוד 10 דקות. אם עושים קדימה, מגניב במהירות, ואז לקרר.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.