סלמון מעושן ביצים ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן מתובל ביצים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו שמיר, פלפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סלמון מעושן ביצים ממולאות, סלמון מעושן ביצים ממולאות, ו סלמון מעושן ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, מניחים ביצים בשכבה אחת; מוסיפים מספיק מים קרים לכסות ביצים ב 1 אינץ'. כיסוי; חום לרתיחה.
הסר מהחום; תן לעמוד מכוסה 15 דקות. מיד מגניב ביצים על 10 דקות במים קרים כדי למנוע בישול נוסף.
הקש ביצה כדי לפצח קליפה; לגלגל ביצה בין הידיים כדי לשחרר את הקליפה, ואז לקלף.
חותכים ביצים לאורך לשניים. להחליק את חלמון לתוך קערה בינונית; מילואים חצאים לבן ביצה. מחית חלמונים במזלג. מערבבים במיונז, חרדל, שמנת חמוצה, שמיר עשב ופלפל עד מעורבב היטב. מוסיפים סלמון.
תערובת חלמון כפית ב 1-quart resealable שקית פלסטיק מקפיא או שקית מאפה מצויד עצה; שקית חותם.
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של שקית ניילון. לסחוט שקית לתערובת חלמון צינור לתוך חצאים לבן ביצה.
מקררים לפחות 30 דקות או עד 24 שעות לפני ההגשה. ממש לפני שמגישים למעלה עם צלפים ועשב שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.