סלמון מעושן ובייגלים
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סלמון, בייגל, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו בייגל סלמון וביצה מעושן, בייגלים עם סלמון מעושן (Ww), ו בייגל ארוחת בוקר סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור את הקצוות הקשים של אספרגוס ככל גבעולי הצמד בקלות.
חותכים אספרגוס במחצית לרוחב לחתיכות 3 אינץ'. בסיר 3 ליטר או מחבת, מקום ספינת סל במים 1/2 אינץ'.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; קיטור על 5 דקות או עד פריך-מכרז. מיד לצלול אספרגוס לתוך מי קרח עד קר.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, שמיר עשב, קליפת לימון ומיץ לימון עד מעורבב היטב.
מורחים על הצדדים לחתוך של חצאי בייגל.
סדר חתיכות אספרגוס על תערובת גבינת שמנת; העליון עם סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.