סלמון מעושן ובליני זית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן בליני זית. והוא יספק כ 32 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 69 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ממרח זית kalamatan, סלמון, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו בליני עם סלמון מעושן, בליני עם סלמון מעושן, ו סלמון מעושן ענק & סלק בליני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב תערובת פנקייק, חלב, ביצה, ושמן עד רק מעורבב. תניח בצד. ריסוס מחבת עם ספריי nonstick.
מחממים מחום מעל חום בינוני-נמוך. כפית כמה 1-כפות של הבלילה על מחבת. מבשלים 2 דקות, או עד בועות להופיע בקצוות, ולאחר מכן להפוך כל בליני מעל ומבשלים 1 דקה יותר. תניח בצד.
חותכים סלמון או לקס ל 32 חתיכות בגודל שווה.
מורחים כל בליני עם 1 כף זית להפיץ. למעלה עם חתיכת סלמון מעושן ולאחר מכן עם 1 כפית שמנת חמוצה.
מפזרים שמיר זיתים שחורים קצוצים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.