קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות32
ציון בריאות3
מגזין

סלמון מעושן וסושי אבוקדו

סלמון מעושן וסושי אבוקדו
המתכון סלמון מעושן & סושי אבוקדו יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 48 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם עירית, חומץ יין, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-871 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כזה אדיר. סלמון מעושן-סלט סושי אבוקדו, רול סושי אבוקדו סלמון מעושן, ו סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את האורז במחבת קטנה עם 600 מ " ל מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות עד שהמים נספגים והאורז רך. מערבבים דרך חומץ וסוכר, לכסות להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
עור, אבן ופרוס את האבוקדו. שים בקערה וסוחט את מיץ הלימון, הופך את האבוקדו כדי להבטיח את החלקים מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחלקים את האורז בין יריעות nori ולפזר אותו באופן שווה, משאיר גבול 1cm בחלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
הנח את הסלמון על האורז, ואחריו עירית ולבסוף למקם את האבוקדו על פני המרכז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מקפלים את הקצה התחתון של אצות על המילוי, ואז מגלגלים אותו בחוזקה. לעמעם את הגבול העליון עם קצת מים כדי לעזור לו לאטום את הגליל. חזור לעשות 4 לחמניות. בשלב זה, הלחמניות יכולות להיות עטופות בנפרד בסרט נצמד ומצונן עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל גליל ל8 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מגישים עם רוטב סויה מתוק לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.