סלמון מעושן ורמיצ'לי
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך חמאה, סלמון מעושן קר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (vermicelli alla puttanesca), סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, במחבת גדולה, גבוהה צדדית על חום בינוני, להמיס חמאה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד בצל רך אבל לא השחמה, על 3 דקות. מערבבים קרם, גרידת לימון ומיץ, 1/2 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל עד התערובת התעבה מעט, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים פסטה למים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת כוס מים בישול 1.
מוסיפים סלמון לתערובת שמנת ומערבבים לשלב.
יוצקים פסטה למחבת עם תערובת סלמון-שמנת וזורקים למעיל, מוסיפים חלק ממי הבישול לפי הצורך כדי להרטיב את הפסטה.
מוסיפים פטרוזיליה וזורקים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.