סלמון מעושן עם סלט ביצים ושעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן עם סלט ביצים שעועית ירוקה. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מיונז, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן מטוגן במחבת עם שעועית ירוקה ועירית, שעועית ירוקה עם בייקון מעושן, ו שעועית ירוקה עם פפריקן ושקדים מעושנים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים (2 כפית מלח עבור 2 ליטרים מים), חשוף, עד פריך במכרז.
מסננים ומעבירים לאמבט קרח להתקרר. להתייבש.
לטאטא יחד חרדל, שאלוט, חומץ, שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל ולזרוק עם שעועית.
מערבבים יחד ביצים, מיונז, סלרי, עירית, גרידת לימון ומיץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מחלקים ארוגולה בין צנצנות ושעועית שכבה, סלמון, סלט ביצים על גבי.
צנצנות התאספו ניתן לצנן עד 6 שעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.