קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

סלמון מעושן, שמיר & טארט בצל

סלמון מעושן, שמיר & טארט בצל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם בצק עלים לארוז, בצל, סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, ו סלמון מעושן וטארט בצל.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
על לוח מקומח, לגלגל את הבצק על עובי של מטבע 1. לחץ לתוך פח 20cm טארט עם תחתית נשלפת. מרפדים את המאפה בנייר שומני וממלאים בשעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
אופים במשך 20-25 דקות עד הצדדים של המאפה הופך חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את שעועית האפייה ואת גדולנייר חסין זין על כל הבסיס ואת הצדדים של המאפה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
שים את קליפת הטארט בחזרה לתנור לעוד 10 דקות עד שהבסיס מבושל והמאפה חום בכל מקום. להשאיר להתקרר על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בסיר, לבשל את הבצל בשמן זית במשך 5 דקות עד רך. מתבלים במלח ופלפל אם תרצו, ומניחים בצד להתקרר. מערבבים יחד את מיץ לימון ו frache קרם, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
להרכיב את הטארט: להפיץ את הבצל על הבסיס ולסדר את חתיכות סלמון מעושן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מפזרים מעל צלפים, שמיר וגרידת לימון. שמור את הטארט בדיל שלה, לכסות עם סרט נצמד או לסכל ומקרר עד ההגשה, טפטף עם frache crme.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון מעושן עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.