סלמון מעושן, שמיר & טארט בצל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם בצק עלים לארוז, בצל, סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, ו סלמון מעושן וטארט בצל.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
על לוח מקומח, לגלגל את הבצק על עובי של מטבע 1. לחץ לתוך פח 20cm טארט עם תחתית נשלפת. מרפדים את המאפה בנייר שומני וממלאים בשעועית אפייה.
אופים במשך 20-25 דקות עד הצדדים של המאפה הופך חום זהוב.
הסר את שעועית האפייה ואת גדולנייר חסין זין על כל הבסיס ואת הצדדים של המאפה עם מזלג.
שים את קליפת הטארט בחזרה לתנור לעוד 10 דקות עד שהבסיס מבושל והמאפה חום בכל מקום. להשאיר להתקרר על מתלה תיל.
בסיר, לבשל את הבצל בשמן זית במשך 5 דקות עד רך. מתבלים במלח ופלפל אם תרצו, ומניחים בצד להתקרר. מערבבים יחד את מיץ לימון ו frache קרם, ולאחר מכן להפריש.
להרכיב את הטארט: להפיץ את הבצל על הבסיס ולסדר את חתיכות סלמון מעושן על גבי.
מפזרים מעל צלפים, שמיר וגרידת לימון. שמור את הטארט בדיל שלה, לכסות עם סרט נצמד או לסכל ומקרר עד ההגשה, טפטף עם frache crme.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון מעושן עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.