קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

סלמון מעושן, שמיר & טארט בצל

סלמון מעושן, שמיר & טארט בצל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם בצק עלים לארוז, בצל, סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, ו סלמון מעושן וטארט בצל.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
על לוח מקומח, לגלגל את הבצק על עובי של מטבע 1. לחץ לתוך פח 20cm טארט עם תחתית נשלפת. מרפדים את המאפה בנייר שומני וממלאים בשעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
אופים במשך 20-25 דקות עד הצדדים של המאפה הופך חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר את שעועית האפייה ואת גדולנייר חסין זין על כל הבסיס ואת הצדדים של המאפה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
שים את קליפת הטארט בחזרה לתנור לעוד 10 דקות עד שהבסיס מבושל והמאפה חום בכל מקום. להשאיר להתקרר על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בסיר, לבשל את הבצל בשמן זית במשך 5 דקות עד רך. מתבלים במלח ופלפל אם תרצו, ומניחים בצד להתקרר. מערבבים יחד את מיץ לימון ו frache קרם, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
להרכיב את הטארט: להפיץ את הבצל על הבסיס ולסדר את חתיכות סלמון מעושן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מפזרים מעל צלפים, שמיר וגרידת לימון. שמור את הטארט בדיל שלה, לכסות עם סרט נצמד או לסכל ומקרר עד ההגשה, טפטף עם frache crme.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון מעושן עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.