סלמון מעושן, שמיר ופטה לימון
אם ברצונך להוסיף עוד pescatarian מתכונים לאוסף שלך, סלמון מעושן, שמיר & לימון פאטה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-237 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמיר, גבינה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו סלמון מעושן ושמיר פטה, סלמון מעושן Carbonara עם לימון ושמיר, ו מתאבנים סלמון מעושן עם לימון, חזרת ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה לא משתמש קישוטים סלמון מעושן ואז לחתוך את הסלמון לחתיכות קטנות. טיפ הגבינה הרכה, קרם frache (אם משתמשים) ומיץ לימון למעבד מזון, מתבלים בנדיבות עם פלפל שחור בליץ לטעמך.
הוסף את הסלמון המעושן ואת הדופק כמה פעמים אם אתה רוצה את טפיחה עבה או בליץ עוד קצת אם אתה רוצה את טפיחה חלקה וורודה.
מערבבים את עשבי התיבול לתוך הטפיחה והכפית לתוך קערות גדולות או קטנות יותר ומגישים עם טוסט חם כמו המתנע או עם מקלות לחם כמו לטבול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.