סלמון מצופה תפוח אדמה
סלמון מצופה תפוח אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 122 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, פלפל לימון תיבול, ביצה לבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. מתכונים דומים: סלמון מצופה תפוח אדמה, סלמון מצופה תפוח אדמה, ו סלמון מצופה תפוחי אדמה עם סלט עשבי תיבול.
הוראות
להסיר ולהשליך את העור מן הדגים.
חותכים דגים ל 4 חתיכות הגשה.
מערבבים ביצה לבן ומים עם מזלג.
מערבבים תפוחי אדמה יבשים, קורנפלור, פפריקה ותבלינים לימון ופלפל. לטבול רק את הצדדים העליונים של דגים לתוך תערובת ביצה לבן, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת תפוחי אדמה.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום גבוה. מבשלים דגים, צדי תפוחי אדמה למטה, בשמן 3 דקות. בזהירות להפוך דגים, באמצעות מרית מחוררת רחבה. להפחית חום בינוני. מבשלים על 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו