סלמון מרוקאי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון מרוקאי. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? למתכון ללא חלב ופסקאטרי זה יש 367 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, קוסקוס, עגבניות שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 76%, שהוא מוצק. נסו סלמון מרוקאי, סלמון מתובל מרוקאי, ו סלמון בגריל מרוקאי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון גדולה הקפיצו בצל בשמן למשך 5 דקות או עד שהוא רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים את העגבניות, הצימוקים והתבלינים; מבשלים ומערבבים 5 דקות.
מניחים סלמון בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם תערובת בצל.
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 25-30 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מגישים עם קוסקוס אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות ספסל סונומה החוף פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![ספסל סונומה חוף פינו נואר]()
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.