קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלמון מתובל עם צלי שאלוט מטוגנים, אדאמה ופרה Sunchoke

סלמון מתובל עם צלי שאלוט מטוגנים, אדאמה ופרה Sunchoke
מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, ציר עוף, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, לאכול במשך שמונה דולרים: עוף צלוי פפריקה עם מחית חומוס וצדפות פריכות, ו עוף מטוגן ביין עם שאלוט ופנצ'טה.

הוראות

1
הפוך את מחית sunchoke: למלא סיר גדול עם מים. לקלף sunchokes ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חותכים אותם לחתיכות 2 אינץ ולשים אותם בסיר עם מספיק חלב כדי לכסות, ולאחר מכן להוסיף על 1 אינץ ' יותר של מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לבשל עד sunchokes ותפוחי אדמה הם מאוד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
לנקז היטב.
5
להעביר sunchokes ותפוחי אדמה למעבד; להוסיף חמאה פירה עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עשוי להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1
מוסיפים פלפלים שחורים, זרעי כמון, זרעי כוסברה, זרעי חרדל 1 ½ כפית סוכר ו 1 ½ כפית מלח לקערה של מרגמה ועלי. לטחון את התערובת היטב, אבל לא לגמרי אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חום 1 כף חמאה במחבת סאוט 10 אינץ ' המוגדרת על אש בינונית-נמוכה. כאשר החמאה נמסה מוסיפים חצי כפית סוכר וחצי מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את פרוסות שאלוט ומערבבים היטב את המעיל. מבשלים על 3 דקות עד שאלוט מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3
מוסיף את היין, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד היין התאדה ואת שאלוט הם אדומים עמוק ונעימים למראה. בערך 45 דקות. לכסות ולשמור חם עד ההגשה.אם edamame קפוא, בקצרה blanch אותם במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
Drain.In סיר 1 ½ ליטר להגדיר מעל חום בינוני, לחמם את edamame ½ כוס עוף עם קמצוץ של מלח ופלפל שחור. בערך 2 דקות בסך הכל. רק לפני ההגשה מערבבים 1 כפית שמן זית ו 1 כפית עלי נענע טחון.מחממים תנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגלגלים כל פילה סלמון בתערובת התבלינים הקרקע עד מצופה היטב על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים כל פילה על תבנית אפייה מרופדת קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים כוס או כך של מחית sunchoke על כל צלחת. נסטלה פילה נגד פירה ו לעטוף כמה בצלצלים על פני החלק העליון. כף 2 כפות גדושות של אדממה על כל פילה עם טפטוף של שמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)