סלמון מתובל עם צלי שאלוט מטוגנים, אדאמה ופרה Sunchoke
מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, ציר עוף, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, לאכול במשך שמונה דולרים: עוף צלוי פפריקה עם מחית חומוס וצדפות פריכות, ו עוף מטוגן ביין עם שאלוט ופנצ'טה.
הוראות
1
הפוך את מחית sunchoke: למלא סיר גדול עם מים. לקלף sunchokes ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
חותכים אותם לחתיכות 2 אינץ ולשים אותם בסיר עם מספיק חלב כדי לכסות, ולאחר מכן להוסיף על 1 אינץ ' יותר של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לבשל עד sunchokes ותפוחי אדמה הם מאוד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לנקז היטב.
5
להעביר sunchokes ותפוחי אדמה למעבד; להוסיף חמאה פירה עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עשוי להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ארטישוק ירושלמי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1
מוסיפים פלפלים שחורים, זרעי כמון, זרעי כוסברה, זרעי חרדל 1 ½ כפית סוכר ו 1 ½ כפית מלח לקערה של מרגמה ועלי. לטחון את התערובת היטב, אבל לא לגמרי אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
זרעי כוסברה שלמה
לתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חום 1 כף חמאה במחבת סאוט 10 אינץ ' המוגדרת על אש בינונית-נמוכה. כאשר החמאה נמסה מוסיפים חצי כפית סוכר וחצי מלח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את פרוסות שאלוט ומערבבים היטב את המעיל. מבשלים על 3 דקות עד שאלוט מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיף את היין, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד היין התאדה ואת שאלוט הם אדומים עמוק ונעימים למראה. בערך 45 דקות. לכסות ולשמור חם עד ההגשה.אם edamame קפוא, בקצרה blanch אותם במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
Drain.In סיר 1 ½ ליטר להגדיר מעל חום בינוני, לחמם את edamame ½ כוס עוף עם קמצוץ של מלח ופלפל שחור. בערך 2 דקות בסך הכל. רק לפני ההגשה מערבבים 1 כפית שמן זית ו 1 כפית עלי נענע טחון.מחממים תנור ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
סטייקים של ניו יורק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגלגלים כל פילה סלמון בתערובת התבלינים הקרקע עד מצופה היטב על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מניחים כל פילה על תבנית אפייה מרופדת קלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מניחים כוס או כך של מחית sunchoke על כל צלחת. נסטלה פילה נגד פירה ו לעטוף כמה בצלצלים על פני החלק העליון. כף 2 כפות גדושות של אדממה על כל פילה עם טפטוף של שמן זית ומגישים מיד.