סלמון מתובל עם צלי שאלוט מטוגנים, אדאמה ופרה Sunchoke
מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, ציר עוף, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, לאכול במשך שמונה דולרים: עוף צלוי פפריקה עם מחית חומוס וצדפות פריכות, ו עוף מטוגן ביין עם שאלוט ופנצ'טה.
הוראות
1
הפוך את מחית sunchoke: למלא סיר גדול עם מים. לקלף sunchokes ותפוחי אדמה.
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לבשל עד sunchokes ותפוחי אדמה הם מאוד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
לנקז היטב.
5
להעביר sunchokes ותפוחי אדמה למעבד; להוסיף חמאה פירה עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עשוי להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ארטישוק ירושלמי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1
מוסיפים פלפלים שחורים, זרעי כמון, זרעי כוסברה, זרעי חרדל 1 ½ כפית סוכר ו 1 ½ כפית מלח לקערה של מרגמה ועלי. לטחון את התערובת היטב, אבל לא לגמרי אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
זרעי כוסברה שלמה
לתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
חום 1 כף חמאה במחבת סאוט 10 אינץ ' המוגדרת על אש בינונית-נמוכה. כאשר החמאה נמסה מוסיפים חצי כפית סוכר וחצי מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את פרוסות שאלוט ומערבבים היטב את המעיל. מבשלים על 3 דקות עד שאלוט מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
3
מוסיף את היין, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד היין התאדה ואת שאלוט הם אדומים עמוק ונעימים למראה. בערך 45 דקות. לכסות ולשמור חם עד ההגשה.אם edamame קפוא, בקצרה blanch אותם במים רותחים.
Drain.In סיר 1 ½ ליטר להגדיר מעל חום בינוני, לחמם את edamame ½ כוס עוף עם קמצוץ של מלח ופלפל שחור. בערך 2 דקות בסך הכל. רק לפני ההגשה מערבבים 1 כפית שמן זית ו 1 כפית עלי נענע טחון.מחממים תנור ל 250 מעלות F.
מניחים כוס או כך של מחית sunchoke על כל צלחת. נסטלה פילה נגד פירה ו לעטוף כמה בצלצלים על פני החלק העליון. כף 2 כפות גדושות של אדממה על כל פילה עם טפטוף של שמן זית ומגישים מיד.