קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סלמון סקוטי עם זיגוג דבש שאלוט-כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוחים ירוק, וריבת חבושים

סלמון סקוטי עם זיגוג דבש שאלוט-כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוחים ירוק, וריבת חבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון סקוטי עם זיגוג דבש שאלו-כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוח ירוק, וריבת חבושים. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תמצית vanillan, שמן צמחי, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו סלמון צרוב עם שאלוט + בצל ירוק להתענג, פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, ו עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני על חום מתון, להביא את חבוש, סוכר, חומץ, ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את הוניל (או לגרד זרעי וניל), מיץ לימון, ו zest אז להנמיך את החום, לכסות, ומבשלים עד הריבה מעובה מופחת בחצי, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ריבהריבה
3
תן לריבה להתקרר במשך שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
1
בסיר בינוני על חום מתון, לחמם את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מפזרים את הסלמון עם מלח ופלפל, מוסיפים למחבת, ומבשלים, מרפרף פעם אחת, עד מבושל רק דרך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים את הסלמון למחבת בטוחה לתנור ולכסות. אין לנקות את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים את המחבת שהשתמשת עבור הסלמון על אש נמוכה ולהמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את שאלוט ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מוסיפים את הסוכר והחומץ ומבשלים עד שהסוכר מומס, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
בואו מגניב, ואז להעביר לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיף את הדבש ושמן כמהין ופרה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1
בסיר בינוני על אש נמוכה, לשלב את כל החומרים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריזוטו מתחיל להיצמד לעצמו והופך שמנת, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מברישים את הסלמון עם זיגוג דבש שאלוט-כמהין ומניחים מתחת למנגל עד שהתחממו, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1
מחלקים את הריזוטו בין 4 צלחות.
2
חותכים את הסלמון לארבע מנות ומסדרים על גבי הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
טפטוף כל פיסת דגים עם 1 כף ריבה חבושים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ריבהריבה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.