סלמון סקוטי עם זיגוג דבש שאלוט-כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוחים ירוק, וריבת חבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון סקוטי עם זיגוג דבש שאלו-כמהין, סרטן גוש וריזוטו תפוח ירוק, וריבת חבושים. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תמצית vanillan, שמן צמחי, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו סלמון צרוב עם שאלוט + בצל ירוק להתענג, פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, ו עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני על חום מתון, להביא את חבוש, סוכר, חומץ, ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.