סלמון עירוני גדול עם רוטב מרטיני
סלמון עיר גדולה עם רוטב מרטיני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 443 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שאלות, פילה סלמון, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו סלמון עירוני גדול עם רוטב מרטיני, נערה עירונית "בראון סיטי ג' מבליה, ו רוטב ברביקיו קנזס סיטי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים כל פיסת סלמון במלח ופלפל ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה. אם מטגנים, מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומבשלים את הדג, כ -3 דקות בצד הראשון, אז כ -2 דקות בצד השני כדי להשיג טמפרטורה בינונית-נדירה. (להגדיל את זמן הבישול על ידי כ 90 שניות בכל צד אם אתה רוצה סלמון להיות מבושל דרך.) אתה יכול גם גריל או לצלות את הסלמון, לפי הצורך.
כפית את רוטב המרטיני מעל (או לצד) הסלמון המבושל ומגישים מיד. סלמון זה טעים עם תפוחי אדמה חדשים מבושלים או אורז.
מניחים את שאלוט, ג ' ין, ורמוט, גרגרי ערער, ופלפל ירוק בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד מופחת על 3 כפות נוזלי.
הוסף את הקרם ולהפחית עד 1/4 כוס.
מסננים ולהחזיר את הנוזל לסיר (להשליך את המוצקים).
מוסיפים את הזיתים ומתבלים לפי הטעם במיץ לימון, מלח וקצת פלפל. לכסות ולשמור חם בזמן שאתה מכין את הסלמון.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
אן-נסוסאן ספייסר נולדה בקי ווסט, פלורידה, והתגוררה בהולנד עד גיל שבע, כאשר משפחתה עברה לניו אורלינס. היא גרה שם מאז, והיא הבעלים של שתי מסעדות, Bayona ו Herbsaint. זה ספר הבישול הראשון שלה./ n / nPaula Disbrowe היה שף הבוקרת לשעבר בחוות הארט והינד פיטנס בריו פריו, טקסס. לפני כן, היא עבדה עשר שנים כסופרת מזון ונסיעות. עבודתה הופיעה בניו יורק טיימס, מזון ויין, וסאוור, בין פרסומים מרכזיים אחרים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.