קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עלום בבית המשפט-בוליון עם בזיליקום

סלמון עלום בבית המשפט-בוליון עם בזיליקום
סלמון עלום בבית המשפט-בוליון עם בזיליקום Aïoli הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 442 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלרי, עלה דפנה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. נסו בקלה עלומה בbouillon בית המשפט, רגל כבש עלומה בבוליון קורט יין לבן, ו לואיזיאנה Court-Bouillon (או Cajun Court Bouillon) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא הראשון 8 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול. להפחית חום, כיסוי חלקי, ומבשלים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים מרק, זורק מוצקים; מגניב. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3
מניחים דגים על מתלה בציד לא חוקי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
יוצקים מרק קר לתוך צייד לא חוקי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5
הוסף מים, במידת הצורך, כדי לכסות לחלוטין דגים. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד שהנוזל מתחיל להתבשל (כ -25 דקות). להפחית את החום עד בועות בקושי לשבור את פני השטח. מבשלים 5 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של דגים מגיע 12
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
חום שיורית צריך להמשיך בישול דגים לטמפרטורה בטוחה 140. (אם אינך בטוח, הכנס סכין כדי לראות אם הבשר אטום.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
הסר דגים ממרק; לקלף את העור העליון. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים עם בזיליקום אאולי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.