סלמון עם אננס-סלסה רימון
סלמון המתכון עם סלסה אננס-רימון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 12 דקות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ים, זרעי רימון, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון עם רימונים וסלסה כתומה, סלמון עם רימון-סלסה אבוקדו, ו סלמון עם זיגוג Salsan כתום ורימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אננס, jalapeo, זרעי רימון, מיץ ליים וכוסברה בצלחת קטנה, זורק בעדינות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מקציפים יחד את סירופ מייפל וחרדל בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ מצופה רדיד. מתבלים במלח ופלפל. סלמון בוש עם תערובת סירופ מייפל. לצלות במשך 5 עד 7 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מגישים עם סלסה אננס-רימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.