קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

סלמון עם ירקות ופטריות שיטאקה

סלמון עם ירקות ופטריות שיטאקה
סלמון עם ירקות ופטריות שיטאקה דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם סלמון עור, שמן שומשום, פטריות שיטאקי נדיבות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. נסו מהיר וקל: סלמון שומשום רזה עם זנגביל-ירקות שום פטריות שיטאקה, Sauté של ירקות חורף פטריות Shiitake, ו Sauté של ירקות חורף פטריות Shiitake (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick או מחבת מעל חום בינוני גבוה להוסיף סלמון ומבשלים כ 4 דקות לכל צד, מרפרף עם מרית. בעוד הסלמון הוא בישול, למחבת קרה גדולה, להוסיף 2 כפות שמן ושום, ולאחר מכן, להדליק מחבת כדי להגן על שום מפני שריפה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מוסיפים פטריות פרוסות, וגבעולי בוק צ ' וי, ערבוב כל הזמן במשך 1 דקה. מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הסר את המכסה והוסף את עלי הבוק צ ' וי, רוטב סויה, שמן שומשום, והמשיך לבשל עוד 2 עד 3 דקות או עד שהעלים נבלו.
מרכיבים שתצטרך
עלי בוק צ ' ויעלי בוק צ ' וי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
4
ערמו את הפטריות והירוקים על צלחת עם הסלמון. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.