סלמון עם ירקות ופטריות שיטאקה
סלמון עם ירקות ופטריות שיטאקה דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם סלמון עור, שמן שומשום, פטריות שיטאקי נדיבות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. נסו מהיר וקל: סלמון שומשום רזה עם זנגביל-ירקות שום פטריות שיטאקה, Sauté של ירקות חורף פטריות Shiitake, ו Sauté של ירקות חורף פטריות Shiitake (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick או מחבת מעל חום בינוני גבוה להוסיף סלמון ומבשלים כ 4 דקות לכל צד, מרפרף עם מרית. בעוד הסלמון הוא בישול, למחבת קרה גדולה, להוסיף 2 כפות שמן ושום, ולאחר מכן, להדליק מחבת כדי להגן על שום מפני שריפה.
מוסיפים פטריות פרוסות, וגבעולי בוק צ ' וי, ערבוב כל הזמן במשך 1 דקה. מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות.
הסר את המכסה והוסף את עלי הבוק צ ' וי, רוטב סויה, שמן שומשום, והמשיך לבשל עוד 2 עד 3 דקות או עד שהעלים נבלו.
ערמו את הפטריות והירוקים על צלחת עם הסלמון. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.