תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם מתכון בישול איטי חמאת ליים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינה וקרקרים? שים אותם על הדגים, מיץ ליים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בישול איטי חמאת בוטנים גביע מתכון עוגה, מתכון בקר תפוז בישול איטי, ו בישול איטי חם מתכון מרק חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
התמונה הזאת גורמת לי לחייך. זה לא הכי טוב ... אף פעם לא הייתי כל כך טוב בצילום מזון, אבל בזמן שגללתי דרך ההורדות החדשות במחשב הבוקר, picture.It זה דג. על צלחת דגים.כשאדם ואני הלכנו ל "קרייט אנד בארל" כדי להירשם לפני החתונה שלנו, הוא סרק את מגש הדגים הזה. חשבתי שזה מחריד.מחריד.אבל הוא רצה את זה, והיה בטוח שמישהו יקנה את זה, אפילו עם תג מחיר 120$. זה בהחלט לא היה שווה להתווכח על, אז החזקתי את הצבי שלי כפי שהוא בשמחה" מחץ " אותו עם אקדח הרישום.אני לא זוכר מי מהאורחים שלנו קנה את המגש הזה, אבל אני כן יודע שהדג הזה היה ארוז באהבה באריזת בועות בכל פעם שעברנו, ואנחנו מוצאים כל הזדמנות שנוכל להביא אותו לשולחן. מגש של בראוניז? שים אותם על הדג. גבינה וקרקרים? שים אותם על הדג. מה דעתך על תותים וענבים? שים אותם על הדג. זה גורם לי לחייך כל פעם מחדש.המרכיבים.מגיש 2I לקח את התמונה הזאת בטרם עת. בסופו של דבר הוספתי יותר מרכיבים ממה שהם בתמונה (אמרתי לך שאני גרוע בצילום מזון!) 2 פילה סלמון (מעט קפוא הוא בסדר)1 כף חמאה, melted1/2 כף לימון juice1 / 8 כפית פלפל שחור 1 / 2 כפית פטרוזיליה מיובשת (אם יש לך טרי, לקצוץ 1-2 כפיות) 2 שיני garlicaluminum רדיד
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לכריכה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ענבים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
ההוראות.השתמש סיר איטי 4-6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מורחים אורך של רדיד על השיש, ולשים את פילה סלמון ישירות middle.In קערה קטנה, להמיס את החמאה במיקרוגל, ולאחר מכן מערבבים מיץ ליים, פלפל, שום, ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
1 תות, קלוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מברשת תערובת זו בכל רחבי החלק העליון של הדג שלך. מקפלים את רדיד מעל crimp הצדדים לעשות חבילה.שים את החבילה הזאת בתחתית של סיר ריק ואיטי. כיסוי, ולהגדיר גבוה במשך שעות.הדג שלך נגמר כאשר הוא פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מגישים עם ברוקולי מאודה וקינואה (או משהו דומה).על צלחת דגים.פסק הדין.הסלמון מקבל חדור עם טעם citrusy עדין נחמד - - זה לא בריטי מדי, ואם אני לא יודע טוב יותר, הייתי כנראה חושב שזה לימון. וכן, אם אתה מעדיף להשתמש עד לימונים על העץ שלך, קדימה ולהשתמש בהם! הכל טוב.זה היה מספיק דגים בשבילי ואדם והבנות, אבל באמת היה למלא רק שני מבוגרים. אני שמח שהיה מספיק טעם שאף אחד בשולחן לא ביקש רוטב טרטר!אני מקווה שהיה לך סוף שבוע נפלא של יום העבודה. אני כל כך שמח לבלות crockpotting סתיו נוסף איתך!דגים. זה מה שיש לארוחת ערב. על החרס.פרמזן tilapia cioppinofish chowderlobster bisquemahi mahisweet ו salmonfillet חריף של הבלעדית עם שרימפס pestobarbecued (הגניב כי אחד שם! ) 7 בספטמבר 2008 פלאשבק: עור פירות
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב עגבניות Hunt's®
אמנון
קליפות מלימון
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.