זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, תרד עם שאלוט מטוגן, ו תפוחי אדמה קוגל עם שאלוט מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את חזרת, מיץ ליים, רוטב דגים, סוכר חום ושמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודה
חזרת
רוטב דגים
1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את טבעות שאלוט במסננת ואבק בכבדות עם עמילן תירס, רועד כדי לצפות אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מוסיפים את השאלוט לשמן החם בשכבה זוגית ומטגנים על חום מתון עד להשחמה ופריכה, כ 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלים מטוגנים מגבות נייר לניקוז. מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את צד עור הסלמון למטה ומבשלים על חום גבוה עד שהעור משחיח ופריך, כ-3 דקות. הפעל את הפילה ולהעביר את המחבת לתנור. לבשל במשך כ 3 דקות, או עד הסלמון הוא רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, לחלק את המלון בין 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
מלון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
טפטוף עם חלב החמאה ואת העונה קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(צינור גדול)
10
הנח את הסלמון על המלון וכפה את הויניגרט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
מלון
מיונז, ועוד, לפי הצורך
11
מפזרים את גרידת הסיד ואת חזרת מגוררת. מפזרים את עלי הסלרי ואת שאלוט מטוגן על הסלמון ומגישים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.