קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

סלמון עם מלון ובצלצלים מטוגנים

סלמון עם מלון ובצלצלים מטוגנים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, תרד עם שאלוט מטוגן, ו תפוחי אדמה קוגל עם שאלוט מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את חזרת, מיץ ליים, רוטב דגים, סוכר חום ושמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
חזרתחזרת
רוטב דגיםרוטב דגים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את טבעות שאלוט במסננת ואבק בכבדות עם עמילן תירס, רועד כדי לצפות אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מוסיפים את השאלוט לשמן החם בשכבה זוגית ומטגנים על חום מתון עד להשחמה ופריכה, כ 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלים מטוגנים מגבות נייר לניקוז. מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את צד עור הסלמון למטה ומבשלים על חום גבוה עד שהעור משחיח ופריך, כ-3 דקות. הפעל את הפילה ולהעביר את המחבת לתנור. לבשל במשך כ 3 דקות, או עד הסלמון הוא רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, לחלק את המלון בין 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
טפטוף עם חלב החמאה ואת העונה קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
הנח את הסלמון על המלון וכפה את הויניגרט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
מלוןמלון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
מפזרים את גרידת הסיד ואת חזרת מגוררת. מפזרים את עלי הסלרי ואת שאלוט מטוגן על הסלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
חזרתחזרת
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)0smallsמלון, גורף לתוך כדורים קטנים או לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (כ 1 כוס)מלון, גורף לתוך כדורים קטנים או לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (כ 1 כוס)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר2(חוֹרֶף)חזרת מגוררת טריחזרת מגוררת טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואחזרת מגוררת טריחזרת מגוררת טרי1(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי11 קילו קישואים,גרידת ליים מגוררת דקגרידת ליים מגוררת דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון על העורפילה סלמון על העור4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2largesשאלוט, חצייה פרוסה דק ומופרדת לטבעותשאלוט, חצייה פרוסה דק ומופרדת לטבעות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.