סלמון עם מלפפון צ'ילה להתענג
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ביסקוויטים שמיר עם סלמון מעושן & מלפפון להתענג, סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון, ו סלמון בריח בגריל וחציל עם מלפפון שומר להתענג.
הוראות
חותכים דגים ל 2 חתיכות, משאירים את העור על; לשטוף ולטפוח יבש עם מגבת נייר
מניחים עור דגים בצד על גיליון אפייה מתכת
לשפשף פילה בנדיבות עם שמן זית, ואז מפזרים מלח
להפחית את טמפרטורת התנור ל 275, ואז לשים גיליון עם סלמון על המדף הנמוך ביותר
צלי 8 עד 13 דקות ?כך שמרכזים של החלק העבה ביותר של פילה עדיין שקופים כאשר חותכים אותם בסכין זיווג
כדי להפוך את התענג, מערבבים יחד הנותרים מרכיבים מלמעלה בקערה בגודל בינוני
הסר סלמון מהתנור, להעביר צלחות לשרת עם הנאה
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.