סלמון עם מנגו אפרסק סלסה
סלמון עם אפרסק מנגו Salsan נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם פלפל, אפרסקים, לוח ארז לא מטופל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: מנגו-סלסה אפרסק, סלסה אפרסק מנגו, ו סלסה מנגו אפרסק הטוב ביותר (טבעוני, GF).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים מיץ ליים, דבש ומלח; לזרוק עם מרכיבים סלסה הנותרים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. בינתיים, להשרות קרש ארז במים לפחות 1 שעה.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על קרש ארז. בצע חתכים אלכסוניים סלמון כל 2 אינץ', מבלי לחתוך את העור. לשפשף סוכר חום על סלמון.
מניחים את לוח ארז עם סלמון על גריל. כאשר עץ ארז מתחיל לעשן, לכסות גריל. כריכה וגריל סלמון על חום בינוני 30 עד 35 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
הסר סלמון מקרש, באמצעות מרית גדולה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.