סלמון עם פטריות ורוטב פלפל אדום
נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים בתבנית אפייה בתנור ב 350Roast במשך 10-20 דקות, עד העור מתחיל להצטמק
לאפשר פלפלים להתקרר, להסיר גבעולים, ואז לחתוך לפתוח ולהסיר זרעים
מניחים פלפלים, מיץ לימון, סטיביה ומלח vitamix ו מחית עד חלקה
העברת תערובת פלפל למחבת רוטב קטנה וחם מעט
מניחים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני
מוסיפים את הבצל והטחון למשך 1 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות
להפחית חום, לכסות ולבשל במשך 10 דקות
הפעל את התנור על 500להשאיר את העור על הדגים; לשטוף ולטפוח יבש עם מגבת נייר
מניחים עור דגים בצד על גיליון אפייה מתכת
לשפשף פילה בנדיבות עם שמן זית, ואז מפזרים מלח
להפחית את טמפרטורת התנור ל 275, ואז לשים גיליון עם סלמון על המדף הנמוך ביותר
צלי 8 עד 13 דקות, כך שמרכזים של החלק העבה ביותר של פילה עדיין שקוף כאשר לחתוך עם סכין זיווג
כאשר הסלמון נעשה למקם חלק מחית פלפל אדום במרכז כל צלחת
מניחים סלמון על גבי מחית, ואז כפית פטריות על הסלמון
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.