קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם פטריות ורוטב פלפל אדום

סלמון עם פטריות ורוטב פלפל אדום
נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פלפלים בתבנית אפייה בתנור ב 350Roast במשך 10-20 דקות, עד העור מתחיל להצטמק
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לאפשר פלפלים להתקרר, להסיר גבעולים, ואז לחתוך לפתוח ולהסיר זרעים
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים פלפלים, מיץ לימון, סטיביה ומלח vitamix ו מחית עד חלקה
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
סטיביהסטיביה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
העברת תערובת פלפל למחבת רוטב קטנה וחם מעט
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מניחים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל והטחון למשך 1 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
להפחית חום, לכסות ולבשל במשך 10 דקות
8
הפעל את התנור על 500להשאיר את העור על הדגים; לשטוף ולטפוח יבש עם מגבת נייר
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים עור דגים בצד על גיליון אפייה מתכת
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
לשפשף פילה בנדיבות עם שמן זית, ואז מפזרים מלח
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 275, ואז לשים גיליון עם סלמון על המדף הנמוך ביותר
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
צלי 8 עד 13 דקות, כך שמרכזים של החלק העבה ביותר של פילה עדיין שקוף כאשר לחתוך עם סכין זיווג
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
כאשר הסלמון נעשה למקם חלק מחית פלפל אדום במרכז כל צלחת
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
14
מניחים סלמון על גבי מחית, ואז כפית פטריות על הסלמון
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
15
מקשטים עם פטרוזיליה
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
16
לשרת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.