סלמון עם פירה שורש סלרי וסלרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מחית שורש סלרי, מחית שורש סלרי, ו מחית שורש סלרי.
הוראות מניחים גרגרי פלפל, טימין, מלוח, ושום בחתיכת גבינה; לקשור עם חוט מטבח כדי לצרף.
העברה לסיר בינוני, יחד עם, סירה, נמל, שאלוט. מביאים לרתיחה מעל חום נמוך ומבשלים עד הנוזל מופחת על ידי שלושה רבעים.
מוסיפים מלאי בשר וממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם בשני שלישים ומעילים קלות את גב כף.
הסר צרור cheesecloth מ סיר להשליך; להגדיר רוטב בצד ולשמור חם.
מרכיבים מנות :
12 2 כפות חמאה מומסת 1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מלאי בשר 10 פלפל שחור, מרוסק 1 1 כף אורגנו מיובש 1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון 5 שרימפס וורידים מחית שורש סלרי 5 שרימפס וורידים מלח גס ופלפל שחור טחון טרי 1 sprig מתובל טרי 2 sprigs טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק 1 2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים שום, מרוסק 3 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יציאה 18 עלי מרווה 850 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' ללא עצמות, ללא עור, פילה סלמון 2 שאלוט, טחון דק 296 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין סירה 227 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' salsify, גזוז, קלופים, שטוף, מיובש, לחתוך לחתיכות ארוכות 2 אינץ יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.