סלמון עם קרם אפונה מתוק
סלמון עם קרם אפונה מתוק דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 432 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פלפל, מלח, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו סלמון אפוי בשמנת עם מפרץ מתוק, טימין ושמיר, סלמון אפוי בשמנת עם מפרץ מתוק, טימין ושמיר; המטבח המזין ומסגיר, ו סלט אפונה קר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 30 שניות.
הוסף אפונה ירוקה למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק ו 1/4 כפית מלח, ומביאים לרתיחה. מבשלים 4 דקות או עד אפונה מכרז.
העברת תערובת אפונה למעבד מזון, ולעבד 2 דקות או עד חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת מעל קערה, שומר נוזל; להשליך מוצקים. מערבבים חצי וחצי ושמיר קצוץ. כסה וחמם.
נגב את המחבת עם מגבות נייר.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים פילה סלמון באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף דגים למחבת; לבשל 2 1/2 דקות. בזהירות להפוך את הדגים; לבשל 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מגישים עם תערובת אפונה ואורז.
הערה יין: הטעמים הירוקים (אפונה, שמיר, בצל ירוק) בצלחת זו יכול בקלות להיות שיקוף על ידי סוביניון בלאן טרי, ירוק טעים. עם זאת, אני מעדיף לשרת את זה עם ריזלינג sptlese גרמני במקום. האופי הפירותי והפרחוני הטהור של הריזלינג הוא קונטרפונקט מעולה לעושר הסלמון. נסה את Pfeffingen "Ungsteiner Herrenberg" Riesling Sptlese 2004 מ Pfalz, גרמניה (20$). -- קארן מקניל .