סלמון עם רוטב אשכוליות טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם רוטב אשכוליות טרי. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 319 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, 1/2 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש באשכולית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות כקינוח. נסו סלמון עם רוטב סורל טרי, סלמון מצופה ארז עם רוטב סורל טרי, ו אלסקה סלמון W. Tomatillo רוטב, תירס טרי & Poblano צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. מיץ 2 של האשכולית; לשלב עם סוכר בסיר קטן. מבשלים על חום בינוני-גבוה 25 דקות. או עד סוכר הוא מומס ומיץ מופחת בחצי.
יוצקים סירופ אשכוליות לתוך בלנדר.
להוסיף גבינת שמנת; כיסוי. להתמזג עד חלקה; להפריש. תתחמם.
קו 15x10x1 אינץ תבנית אפייה עם רדיד.
יוצקים 1/4 כוס ההלבשה על מחבת מוכנה; מניחים בתנור 5 דקות. כדי לחמם.
הסר מהתנור. מיד למקם סלמון, עור בצד למעלה, על מחבת; העליון עם הנותרים 1/4 כוס ההלבשה.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, מפנה פעם אחת אחרי 12 דקות.
קטע שנותר אשכולית, לשלב עם מיצים ובצל.
מגישים סלמון עם רוטב חם וציפוי אשכוליות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.