סלמון עם רוטב ג'ינג'ר בננה
סלמון עם רוטב ג'ינג'ר בננה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, עצמות, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אננס משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כוסות יוגורט סלסה פירות כקינוח. מתכונים דומים: סלמון פריך עם רוטב סויה זנגביל, סלמון בגריל ברוטב עגבניות-ג'ינג'ר, ו סלמון עץ ארז עם רוטב ג'ינג'ר.
הוראות
לנקז אננס ולשמור 1/4 כוס המיץ.
במעבד מזון או בלנדר, מערבולת מיץ אננס 1/4 כוס, בננה, ג ' ינג 'ר, צ' ילי, ומיץ ליים עד מחית. סקופ לתוך קערה קטנה.
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה, מערבבים בצל, פלפל, ושמן עד ירקות הם רפויים, 3-5 דקות.
מוסיפים אננס כתוש ושעועית; מערבבים רק עד חם, על 2 דקות. כסה וחמם.
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
שכב דגים, עור למטה,על גיליון של רדיד. לקצץ לסכל כדי להתאים סלמון.
להניח לסכל עם סלמון על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות). מבשלים דגים עד אטום אבל רטוב למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 6 עד 8 דקות.
חותכים סלמון לחלקים שווים. תערובת שעועית כפית שווה על צלחות; העליון עם סלמון ורוטב ג ' ינג ' ר בננה.
מוסיפים מיץ ליים מ טריזים ומלח לפי הטעם.