סלמון עם רוטב עשבים-חרדל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון עם רוטב עשבים-חרדל. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 718 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -57 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש טימין או חמאה, לימונים ומיורן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ידידותית ל-fodmap, פסקטרית וקטוגנית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. נסו סלמון עם רוטב חרדל - עשבי תיבול , סלמון סוקי עלום עם רוטב עשבי תיבול חרדל וסלמון צלוי בפלפל עם רוטב שמנת חרדל - עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקערה קטנה את המיונז, החרדל, השמיר, המיורן והתימין; מכסים ומקררים עד להגשה.
מניחים דגים במרכז יריעת רדיד אלומיניום גדולה משומן.
מפזרים פנימה של הסלמון פלפל ומלח ומטפטפים חומץ.
מניחים פרוסות לימון חופפות בתוך הסלמון לכיסוי מלא. השתמש בקיסמי עץ כדי לאבטח את החלל לאורך הפתח.
מקפלים נייר כסף על הדגים ואוטמים.
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב-325 מעלות למשך 80-95 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מגישים עם רוטב עשבי תיבול-חרדל.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.