סלמון עם רוטב שמיר אור
סלמון עם רוטב שמיר קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיונז, שמיר, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו סלמון מטוגן ברוטב שמנת שום דיז'ון, סלמון עם רוטב שמיר, ו עוטפת חסה סלמון עלומה קלה עם רוטב משמש (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים מחבת גדולה עם מים 1 1/2 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מוסיפים סלמון; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר ממחבת; להשליך נוזל בישול.
שלב 1/4 כוס כל מיונז וחמאה, 2 כפות שמיר, 1 מיץ ליים כף, וקמצוץ כל אחד סוכר, מלח ופלפל בקערה קטנה. מסדרים 1 ארוגולה כוס 1 פילה סלמון על כל אחד 2 צלחות, לטפטף את תערובת שמיר על הדגים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.