קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סלמון עם רוטב שמיר שמנת

סלמון עם רוטב שמיר שמנת
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עם רוטב שמיר שמנת יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לך פילה סלמון, בצל, מלח בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו סלמון עם רוטב שמיר שמנת, סלמון עם רוטב שמיר שמנת, ו סלמון עם רוטב שמיר שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום; לשמן את הנייר קלות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבותלמסיבות
2
מניחים פילה סלמון עם צד העור על נייר. עונת סלמון עם לימון פלפל ומלח בצל; העליון עם טבעות בצל ופרוסות לימון, נקודה עם חמאה. מקפלים לסכל סביב סלמון ולאטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. פתח את נייר הכסף והפעל את מבער התנור. המשך לבשל את הסלמון תחת המטגן עד פתיתי הבשר בקלות עם מזלג, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בעוד הסלמון אופה, מערבבים שמנת חמוצה, מיונז, יין לבן, צלפים, בצל קצוץ, מלח קפר, מיץ לימון, חזרת, שמיר עשב, מלח שום, ופלפל שחור יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
חזרתחזרת
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
שמירשמיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
מגישים עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח קפרnameמלח קפרname596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, לחתוך לחתיכות קטנותחמאה, לחתוך לחתיכות קטנות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1(יכול להיות או להרחיק)עשב שמיר מיובשעשב שמיר מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש0(יכול להיות או להרחיק)5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון לפי הטעםפלפל שחור טחון לפי הטעם11 קילו קישואים,חזרת מוכנהחזרת מוכנה6פרוסותקליפות מלימוןקליפות מלימון11 קילו קישואים,כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד11 קילו קישואים,תיבול לימון-פלפלתיבול לימון-פלפל796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1קטןבצל, פרוס ומופרד לטבעותבצל, פרוס ומופרד לטבעות11 קילו קישואים,רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמוןפילה סלמון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.