סלמון פראי מלא ממולא
סלמון פראי מלא ממולא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 481 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו סלמון פראי חם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את השום, צ 'ילי, בצל, תפוז, לימון, שומר, 1 כף אבקת צ' ילה ואת 3 כפות שמן זית.
הניחו את הסלמון באלכסון על תבנית אפייה גדולה מאוד. מתבלים את חלל הסלמון במלח ופלפל. תמלא את הסלמון בארומטיקה. לקשור את הסלמון עם חוט מטבח במרווחים 3 אינץ'. לשפשף את הסלמון בכל רחבי עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים את 1 כף הנותרים של אבקת צ ' ילה. לעטוף את הראש והזנב בנייר כסף אם הם נוגעים בצד של התנור.
צולים את הסלמון על המדף התחתון של התנור במשך כשעה, עד שרק מבושל דרך ומד חום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 135 עד 14
מוציאים את הסלמון מהתנור ומחממים את המטגן. הגדר את המתלה 6 אינץ ' ממקור החום. לטגן את הסלמון במשך כ 3 דקות, עד שהוא משחימים בשפע.
עם 2 מזלגות, בזהירות להרים את העור סלמון מהצד העליון ושמורה. הרם את הבשר מהחלק העליון של הסלמון ולהעביר למגש. הרם את עצם השלד מהסלמון וזרוק. בזהירות לשפוך את מיצי פאן לתוך קערה.
חותכים את הצד השני של הסלמון לקטעים ולהעביר למגש. תשליך את הארומטיקה.
מגישים את הסלמון עם מיצי המחבת, עור פריך ושמן זית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.