סלמון פריך עם תרד לימון ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, פפריקה, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סלמון מעושן לימון ותרד tagliatelle, סלמון לטבול תרד אפוי ותפוחי אדמה, ו סלמון מצופה תבלינים עם תפוחי אדמה מטוגנים ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 15 דקות או עד מכרז, ולנקז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שלב panko, בצל, אורגנו מיובש, פפריקה, ו 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובש
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מפזרים סלמון באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח. לדלות פילה בתערובת panko.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(צינור גדול)
6
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים סלמון למחבת; מבשלים 2 דקות בצד אחד או עד השחמה. הפוך דגים; מחבת מקום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בעוד סלמון מבשל, חום שנותר 1 כפית שמן במחבת nonstick גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להוסיף שום למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף תרד, פונה לעתים קרובות; לבשל במשך 3 דקות או עד wilts תרד. מערבבים הנותרים 1/2 כפית קליפת הנותרים 1/4 כפית פלפל. סדר 1/2 תערובת תרד כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל אחד עם תערובת תפוחי אדמה 3/4 כוס פילה 1.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.