סלמון צלוי עם רוטב עגבניות צלוי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, קורנפלור, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צלוי ברוטב עגבניות שמנת, לזניה חצילים קלויים עם רוטב עגבניות צלוי, ו סלמון צלוי עם עגבניות חמות וסלט אדאמה.
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל. צלוי 8 דקות, מערבבים בעדינות. לצלות 5 דקות נוספות או עד ירקות מתחילים להשחיר בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4
מניחים תערובת עגבניות רסק עגבניות בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים תערובת עגבניות בסיר מעל חום בינוני. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. החזר תערובת עגבניות לסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שלב 2 כפות מים קורנפלור בקערה קטנה. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת עגבניות. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא תערובת עגבניות לרתיחה. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הסר מהחום.
9
מניחים דגים על מחבת מטאטא מצופה קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
10
מפזרים באופן שווה עם 1/8 מלח כפית. צלייה 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מניחים על תערובת עגבניות 1/4 כוס על כל אחד 4 צלחות עמוקות; העליון כל אחד עם פילה סלמון 1.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.