סלמון צלוי עם רוטב אגוז-פלפל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך מיץ לימון, עירית, שמן אגוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס, סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס, ו סלמון מבושל קר עם רוטב שומר.
הוראות
הפוך את התענג: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה ואופים עד קלוי, 7 עד 10 דקות.
בואו מגניב, ואז דק קוצצים ולהעביר לקערה.
מוסיפים את קאיין, מיץ לימון, דבש, פלפל אדום קלוי, שמן אגוז, 1 כף שמן זית 2 פטרוזיליה כפות.
להוסיף 1/2 כפית מלח ופלפל שחור לטעום ולזרוק לשלב. (התענג יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה; לכסות ולאוורר.)
הפוך את הסלמון: להעלות את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
שלב את הנותרים 1 כף שמן זית ו 2 כפות פטרוזיליה, עירית, גרידת לימון, 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור לטעום בקערה. לשפשף את תערובת עשבי תיבול בכל רחבי הסלמון.
הניחו את צד העור בתבנית אפייה וצלו עד שזה עתה בושל, 12 עד 14 דקות.
תן לנוח 5 דקות, ואז להעביר מגש העליון עם רוטב אגוז-פלפל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.