קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סלמון צלוי עם שמיר וחמוציות

סלמון צלוי עם שמיר וחמוציות
סלמון צלוי אלדר עם שמיר וחמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 614 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמוציות, דיוויד, ורוד ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכונים דומים: סלמון עם קרשים במרינדה בסגנון אסיאתי, סלמון צלוי עם כרוב, טחינה וחמוציות, ו קלוי קיסר סלמון שמיר.

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים. מחממים קרש אלדר * ב 400 תנור.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מניחים סלמון, צד העור למטה, על קרש; לכסות עם תערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
אופים 10 עד 15 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
* אנו ממליצים על קרש עץ לשימוש חוזר עם חתך שוקת במרכז להחזיק מיצים. (ראה עמוד 231 עבור מקור. אם משתמשים בקרש אולדר חד פעמי, מניחים במחבת אפייה רדודה כדי לאסוף טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.