קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות33
מגזין

סלמון צרוב עם אבקת קינמון וצ'ילי

סלמון צרוב עם אבקת קינמון וצ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון צרוב עם אבקת קינמון וצ'ילי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 380 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן canolan מספיק בקושי חלקלק המחבת, שמן שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צרוב צ'ילי מחבת, סלמון צרוב צ'ילי עם סלסה פלפל מתוק, ו אבקת צ'ילי.

הוראות

1
לשטוף ולייבש לחלוטין את פילה הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
2
בקערה קטנה לערבב אבקת צ ' ילה, קינמון, ואת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים תערובת זו משני צידי פילה הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
4
מחממים שמן קנולה ושמן שומשום במחבת ברזל יצוק מתובלת היטב או שאינה מקל. בחר מחבת כי הוא גדול מספיק כדי למנוע מהביל את הדגים לעור crispest האפשרי.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כאשר המחבת היא חמה מאוד, אבל עדיין לא עישון, להוסיף את הסלמון, העור בצד למטה. לבשל אותו עד העור הוא מאוד פריך, חום כהה ומשחרר בקלות מן המחבת זה צריך לקחת 3 עד 4 דקות. אל תתפתו לבדוק או להזיז את הדגים במחבת במהלך תקופה זו. אתה רק תצליח לעשות את זה מקל למחבת או יותר גרוע להרוס את העור הפריך להפליא שלך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תוכלו להבחין כי הדג מקבל צבע בהיר יותר אטום יותר. אל תתנו לזה לבשל יותר מאשר על 1/4 של הדרך בשלב זה. אולי אתה חושש ששאר הדגים נראים חיים, אבל בכנות, זה דבר טוב. לאחר העור יש crisped להעיף את הדגים, ומבשלים אותו 2 נוספים (אולי
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
עוד דקות. אל תתנו לו לבשל כל הדרך. הדג ימשיך לבשל אחרי שהוא עוזב את המחבת. המטרה שלך היא בשר עסיסיים ממרכז נדיר החוצה אל עור crackly פריך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים את הדגים חמים או בטמפרטורת החדר עם פינו נואר מעט צונן (כן, פינו נואר... תאמין לי). לסעוד לבד זה לא תירוץ לזיווג יינות גרוע.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.