סלמון צרוב עם סלסה אבוקדו, שרימפס ומנגו
המתכון צרוב סלמון עם אבוקדו, שרימפס, ומנגו Salsan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לכם מיץ ליים, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: טאקו צרוב עם סלסה אבוקדו מנגו, סנאפר צרוב עם סלסה אבוקדו מנגו, ו מחבת צרובה הליבוט עם מנגו-סלסה אבוקדו.
הוראות
כדי להכין סלמון, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים במשך 9 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר הוא נבדק עם מזלג, מפנה פעם אחת.
כדי להכין סלסה, לשלב מנגו ואת 6 החומרים הבאים (מנגו דרך jalapeo) בקערה בינונית, ולזרוק היטב לשלב.
מערבבים את סלט ירקות, מיץ, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור, ו פלחי אבוקדו בקערה גדולה; לזרוק בעדינות לשלב. סדר פילה סלמון על כל אחד 4 צלחות; העליון כל אחד עם 1/2 כוס סלסה 1/2 תערובת סלט כוסות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.