סלמון קון סלסה De מנדרינה y aguacate (סלמון עם מנדרינה וסלסה אבוקדו)
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם מיץ ליים, שמן זית, מיץ וגלידת 1 מנדרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלמון קון סלסה דה מנדרינה (סלמון עם רוטב מנדרינה), Papas con סלסה דה Aguacate (תפוחי אדמה עם רוטב אבוקדו), ו סלמון בגריל עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה: מערבבים יחד את מיץ מנדרינה, גרידה, פלפל מלח, דבש ושמן זית.
יוצקים את זה לתוך שקית פלסטיק מנעול zip גדול, לשים את פילה סלמון לתוך התיק ומניחים במקרר כדי להירגע במשך 1 שעה.מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. מסדרים את הסלמון על תבנית האפייה.
אופים עד הסלמון מבושל דרך, על 8 עד 10 דקות. להפריש להתקרר במשך 10 דקות.עבור סלסה: לקלף לקצץ את הקצוות מכל מנדרינה. באמצעות סכין קילוף, לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע.שחררו את המקטעים והוסיפו אותם לקערה קטנה.
מוסיפים את האבוקדו, בצל אדום, שמן זית, כוסברה, מיץ ליים, כמון טחון, מלח ופלפל אדום.
לערבב ולהניח בצד.כפית את הסלסה על גבי הסלמון או לשרת בצד כליווי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.