קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות93
מגזין

סלמון קון סלסה De מנדרינה y aguacate (סלמון עם מנדרינה וסלסה אבוקדו)

סלמון קון סלסה De מנדרינה y aguacate (סלמון עם מנדרינה וסלסה אבוקדו)
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם מיץ ליים, שמן זית, מיץ וגלידת 1 מנדרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלמון קון סלסה דה מנדרינה (סלמון עם רוטב מנדרינה), Papas con סלסה דה Aguacate (תפוחי אדמה עם רוטב אבוקדו), ו סלמון בגריל עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה: מערבבים יחד את מיץ מנדרינה, גרידה, פלפל מלח, דבש ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
יוצקים את זה לתוך שקית פלסטיק מנעול zip גדול, לשים את פילה סלמון לתוך התיק ומניחים במקרר כדי להירגע במשך 1 שעה.מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. מסדרים את הסלמון על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
אופים עד הסלמון מבושל דרך, על 8 עד 10 דקות. להפריש להתקרר במשך 10 דקות.עבור סלסה: לקלף לקצץ את הקצוות מכל מנדרינה. באמצעות סכין קילוף, לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע.שחררו את המקטעים והוסיפו אותם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את האבוקדו, בצל אדום, שמן זית, כוסברה, מיץ ליים, כמון טחון, מלח ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
לערבב ולהניח בצד.כפית את הסלסה על גבי הסלמון או לשרת בצד כליווי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.