קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות5
ציון בריאות100
מגזין

סלמון קלוי כתום

סלמון קלוי כתום
סלמון קלוי כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 37 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ תפוזים, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 99%. נסו סלמון כתום צ'ילי קלוי, סלמון קלוי עם רוטב תפוזים, ו סלמון קלוי שלם עם זיגוג חמאת תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה או בכוס מערבבים יחד את פלפל הלימון, אבקת השום והפטרוזיליה המיובשת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
אבקת שוםאבקת שום
פלפל לימוןפלפל לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים את הפרוסות מאחד התפוזים בשכבה אחת בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים שכבה של פרוסות בצל מעל התפוז.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
בצלבצל
5
מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מחצית מתערובת העשבים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
6
מכניסים את המנה לתנור שחומם מראש, וצולים כ-25 דקות, או עד שהבצל שחום ורך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים את התנור מהתנור ומגבירים את הטמפרטורה ל -450 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
דחפו את פרוסות הבצל והתפוזים לקצה החיצוני של תבנית האפייה, והניחו את פילה הסלמון במרכז. מתבלים במחצית הנותרת של תערובת העשבים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מקציפים יחד את מיץ התפוזים, מיץ הלימון והדבש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לימוןמיץ לימון
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
יוצקים באופן שווה על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
11
אופים 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהסלמון אטום במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מוציאים פילה לצלחת הגשה, וזורקים את התפוז הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
13
מקשטים פילה עם בצל קלוי ופרוסות תפוזים טריות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
בצלבצל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי ומובהק לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.