סלמון קריבי עם מנגו-סלסה צמחונית ורוטב ברביקיו גויאבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של במרכז אמריקה, אז תנו הזדמנות ל סלמון קריבי עם מנגו-Veggie Salsan ורוטב ברביקיו גויאבה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 472 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, ממרח גויאבה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו קערת סלמון עם מנגו מנגו, סלמון בגריל עם רוטב מנגו ברביקיו, ו טנדרלוין קריבי עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את רוטב ברביקיו, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הבצל, בישול עד שהוא רך וקצת חום בקצוות, על 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את הדבק גויאבה, רסק עגבניות, חומץ, סוכר חום, אניס כוכב, allspice, ואבקת קארי. מבשלים עד הדבק גויאבה נמס, על 15 דקות, ערבוב מדי פעם. כבה את החום ותן לרוטב להתקרר מעט. זרוק את אניס הכוכב, להעביר את התערובת לבלנדר שלך מחית. עם המנוע פועל להוסיף את מיץ לימון ורום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
אבקת קארי
רסק עגבניות
סוכר חום
מיץ ליים
כוכב אניס
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חומץ
גויאבה
בצל
רוטב
שמן בישול
רום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מחבת
2
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד, או מקררים עד 2 שבועות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לטאטא את שמן הזית, שום, מיץ ליים, מלח ופלפל יחד בקערה גדולה.
תחמם את המטאטא שלך גבוה. קו צלחת אפייה גדולה או גיליון אפייה מעוטר בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום ולשמן את רדיד עם כמה שמן זית או תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תבנית אפייה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
7
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה מוכנה ומניחים כ -2 סנטימטרים של הזנב-סוף מתחת לדגים, כך שיש לך צורה אחידה במקצת.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
יוצקים את רוטב ברביקיו על הסלמון ומבשלים אותו מתחת לגריל עד שהרוטב caramelizes ו chars סביב הקצוות ואת הסלמון הוא מוצק פתיתים בקלות, 8 עד 12 דקות לנדיר (הסלמון עדיין יהיה ורוד באמצע) או 12 עד 15 דקות לעשייה טובה (הסלמון יהיה מבושל לאורך כל).
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
סלמון
רוטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
מורחים את הסלסה על מגש הגשה בזהירות להרים את הסלמון מתוך צלחת האפייה ולסדר אותו על גבי סלסה (להשתמש 2 מריות גדולות כדי להעביר אותו). לסחוט כמה פלחי ליים על הדגים ומגישים עם פלחי ליים נוספים בצד.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.