קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

סלמון קרמי עם רטטוי שמנמן

סלמון קרמי עם רטטוי שמנמן
סלמון שמנת עם ratatouille עבה הוא מנה עיקרית ים תיכונית. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 250 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עלים בזיליקום, passata, courgettes, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית קרם רטטוי מעל פני, רטטוי עם נקניק עוף איטלקי חריף ופולנטה שמנת, ו טאקו סלמון בגריל עם ממרח אבוקדו שמנמן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את השמן בווק גדול שאינו מקל או מחבת, מוסיפים את חצילים ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב, עד שמתחילים לרכך וחום.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את השום ומערבבים לכמה שניות. טיפ בפלפלים, קישואים, פסאטה, מלאי וחצי בזיליקום קצוץ. עונה, לכסות ולבשל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הוא פשוט רך. מגניב, מערבבים את בזיליקום הנותרים כף לתוך 8 x 250ml כלים רדודים או מכולות לסכל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פאסאטהפאסאטה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
עבור הסלמון, היכו יחד את הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מערבבים את פירורי הלחם וצנוברים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
5
מורחים את החלק העליון של פילה דגים עם תערובת גבינה, ואז לטבול את פירורי האגוזים כדי לצפות את הגבינה. שים פילה על כל מנה מלאה רטטוי.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
שים את הכלים בתוך שקיות מקפיא ולאטום. השתמש בתוך 6 שבועות. כדי לשרת, לפתוח את הכלים, לשים על מגש אפייה בתנור קר, ולאחר מכן להגדיר 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים במשך 55 דקות עד מבעבע הדג מבושל. בדוק לאחר 30 דקות אם הפירורים מקבלים חום מדי, לכסות את הדגים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מגישים מפוזרים עם בזיליקום, עם לחם, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.