סלמון שמנת עם ratatouille עבה הוא מנה עיקרית ים תיכונית. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 250 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עלים בזיליקום, passata, courgettes, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית קרם רטטוי מעל פני, רטטוי עם נקניק עוף איטלקי חריף ופולנטה שמנת, ו טאקו סלמון בגריל עם ממרח אבוקדו שמנמן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את השמן בווק גדול שאינו מקל או מחבת, מוסיפים את חצילים ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב, עד שמתחילים לרכך וחום.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את השום ומערבבים לכמה שניות. טיפ בפלפלים, קישואים, פסאטה, מלאי וחצי בזיליקום קצוץ. עונה, לכסות ולבשל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הוא פשוט רך. מגניב, מערבבים את בזיליקום הנותרים כף לתוך 8 x 250ml כלים רדודים או מכולות לסכל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פאסאטה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
עבור הסלמון, היכו יחד את הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מערבבים את פירורי הלחם וצנוברים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
5
מורחים את החלק העליון של פילה דגים עם תערובת גבינה, ואז לטבול את פירורי האגוזים כדי לצפות את הגבינה. שים פילה על כל מנה מלאה רטטוי.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
רצועת קליפת לימון
6
שים את הכלים בתוך שקיות מקפיא ולאטום. השתמש בתוך 6 שבועות. כדי לשרת, לפתוח את הכלים, לשים על מגש אפייה בתנור קר, ולאחר מכן להגדיר 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים במשך 55 דקות עד מבעבע הדג מבושל. בדוק לאחר 30 דקות אם הפירורים מקבלים חום מדי, לכסות את הדגים בנייר כסף.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.