סלמון שומשום עם בצל ירוק ולימון
סלמון שומשום עם בצל ירוק ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 364 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא את ארוגולה התינוק, חמאה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום שחור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה טחינה דבש פשתן בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. נסו שורש לוטוס מוקפץ עם שומשום ובצל ירוק, מרק עוף סיני עם אטריות עם שומשום ובצל ירוק, ו סלמון עם ג'ינג'ר ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים סלמון בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים זרעי שומשום ומלח 3/8 כפית; מפזרים באופן שווה על צלעות בשר של פילה, לחיצה בעדינות לתוך דגים.
אופים ב 400 במשך 14 דקות או עד המידה הרצויה של doneness.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת.
מוסיפים בצל ירוק; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פרוסות לימון; מבשלים 2 דקות.
מפזרים תערובת בצל ירוק עם הנותרים 1/8 כפית מלח ופלפל.
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות.
מניחים ארוגולה בקערה בינונית.
מוסיפים תערובת בצל ירוק לקערה עם ארוגולה; לזרוק. מחלקים תערובת ארוגולה באופן שווה בין מנות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.