סלמון, תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה
סלמון, תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פילה סלמון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו שעועית ירוקה טרייה וסלט סלמון, סלמון מזוגג עם שעועית ירוקה & סלט bulghar, ו שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה במחבת גדולה. קו עם קלף סל קיטור שיתאים במחבת. מסדרים תפוחי אדמה למעלה; מפזרים מלח.
מניחים סלמון על תפוחי אדמה; מפזרים מלח. אוניית קיטור נמוכה יותר למחבת (אל תתנו לסל לגעת במים). קיטור למשך 6 דקות.
מניחים שעועית ירוקה על פני סלמון, מכסים וממשיכים מהביל עד תפוחי אדמה ושעועית הם מכרז דגים מבושלים דרך, 4 עד 6 דקות יותר.
להעביר תפוחי אדמה, שעועית וסלמון לקערה גדולה; סלמון פתית.
מוסיפים זיתים לקערה, טפטוף עם שמן ומיץ לימון, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.