קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

סלסה אבטיח

סלסה אבטיח
סלסה אבטיח יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 12 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, סוכר, פלפלים חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלסה אבטיח, סלסה אבטיח, ו סלסה אבטיח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה; לתת לעמוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הוסף אבטיח הבא 2 מרכיבים, בעדינות לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
3
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 24 שעות.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.