סלסה אפרסק לוהט מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-70 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 18 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, כוסברה, פלפלי חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אפרסק בגריל לוהט וסלסה Habanero, הל-ריבת שזיף מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, ו ג'לי חלפיניו מ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
2
בעוד צנצנות רותחים, לשלב את כל החומרים, למעט כוסברה, ב 8 ליטר. נירוסטה או תנור הולנדי אמייל.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח לפי הטעם.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
3
מוסיפים 1/2 כוס מים; מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.