קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות70
ציון בריאות1
מגזין

סלסה אפרסק לוהט מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים

סלסה אפרסק לוהט מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים
סלסה אפרסק לוהט מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-70 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 18 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, כוסברה, פלפלי חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אפרסק בגריל לוהט וסלסה Habanero, הל-ריבת שזיף מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, ו ג'לי חלפיניו מ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
2
בעוד צנצנות רותחים, לשלב את כל החומרים, למעט כוסברה, ב 8 ליטר. נירוסטה או תנור הולנדי אמייל.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח לפי הטעם.קורט מלח לפי הטעם.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלתחבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
3
מוסיפים 1/2 כוס מים; מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
4
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח לפי הטעם.קורט מלח לפי הטעם.
5
מילוי, חותם, וצנצנות תהליך, עוזב 1/2 אינץ ' headspace ועיבוד 10 דקות.
6
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.