קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

סלסה בהשראת פפלוט

סלסה בהשראת פפלוט
Papalote בהשראת Salsan נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 72 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם בצל ירוק, עגבניות רומא, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלסה בהשראת ורמונט, צ'יפוטלה גריל השראה Tomatillo-סלסה צ' ילי ירוק, ו תערובת שובל השראה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, ולאחר מכן למקם את העור בצד עגבניות על גיליון האפייה. לטגן את העגבניות עד העורות הם חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. התאם את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את העגבניות הקלויות במחבת נירוסטה גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את chiles de arbol, פלפלים pasilla, מלח, סוכר, ומים ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת צמצמה מעט מעובה, כ 20 דקות.בינתיים, טוסט זרעי דלעת על תבנית אפייה עד רק השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
פלפליםפלפלים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
סוכרסוכר
טוסטטוסט
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוסיפים את החומץ לתערובת העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
עגבנייהעגבנייה
7
מניחים את התערובת בבלנדר, מוסיפים את זרעי דלעת קלויים, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
יוצקים את הסלסה לתוך מיכל ומערבבים את הבצל הירוק והכוסברה. מקררים עד מקורר לפני ההגשה, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."