סלסה בסגנון מסעדה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם עגבניות שימורים, מלח, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 81 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלסה בסגנון מסעדה, סלסה בסגנון מסעדה, ו סלסה בסגנון מסעדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את העגבניות החתוכות לקוביות, עגבניות שלמות, כוסברה, בצל, שום, חלפיניו, כמון, מלח, סוכר ומיץ ליים בבלנדר או מעבד מזון. (זהו אצווה גדולה מאוד. אני ממליץ להשתמש במעבד מזון 12 כוסות, או שאתה יכול לעבד את החומרים בקבוצות ולאחר מכן לערבב הכל יחד בקערת ערבוב גדולה.)
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניו
שום
בצל
כמון
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערת ערבוב
בלנדר
3
דופק עד שאתה מקבל את סלסה לעקביות שאתה רוצה. יש לי בין 10 ל-15 פעימות. בדוק תבלינים עם שבב טורטייה ולהתאים לפי הצורך.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.