קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

סלסה הדר

סלסה הדר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן הדרים. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-3 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מלח, צ'ילי, קלמנטינה דבש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. נסו סלסה הדר, סלסה הדר, ו סלסה הדר מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
עובדים על קרש חיתוך עם באר מיץ, חותכים וזורקים קצוות מאשכולית, קלמנטינה, תפוז, תפוז דם, לימון וליים. בעזרת סכין קטנה וחדה חותכים קליפות וקרומים חיצוניים מפירות וזורקים. סוחטים כל מיץ מהקרומים למדד של 1 כוס ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מנדרינהמנדרינה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים פירות לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ואז חותכים פרוסות לקוביות ומשליכים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
יוצקים מיץ מבאר קרש החיתוך למדד זכוכית; שמור לסוליה עם קרום אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
סולסול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
בור, קליפה וקוביות אבוקדו. בקערה מערבבים בעדינות קוביות הדרים, אבוקדו, קומקוואט, צ ' ילי, נענע ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קוביסון פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -29 דולר.
קוביסון פינו נואר
קוביסון פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובאיסון מגיע מאחוזתם בגודל 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים מגניב זה מאפשר ליד תנאים מושלמים שנה אחר שנה לייצר ברמה עולמית שרדונה, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. השליטה בכל היבטי החקלאות בכרם שלהם מעניקה לקובאיסון יתרון בייצור הפירות האיכותיים ביותר ולכן מזעור על מניפולציה ביקב. היינן סטיבן רוגסטאד מסכם את זה בצורה הטובה ביותר, "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על ביטוי האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ולעשות להם כמה שפחות. כאשר יש פרי נפלא כזה לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של אחד."