סלסה ורדה
המתכון סלסה ורדה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתאבן זה יש 64 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי נענע, עלי כוסברה, עלי פטרוזיליה שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo).
הוראות
שלב אנשובי (אם משתמשים), שום, צלפים, וצ ' ילה במרגמה או מעבד מזון. פאונד עם עלי או תהליך עד צורות להדביק עבה.
מוסיפים עשבי תיבול ומערבבים לשלב.
הסר עלי או להעביר דבק לקערה. שימוש במזלג, לאט לטאטא בשמן כדי להפוך את הרוטב. מתבלים לפי הטעם במלח, אם תרצה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות בזמן שהטעמים מתמזגים. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר ומערבבים לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.