תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Tomatillo Salsan. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. גשו לסופר וקנו את צ'יפס טורטייה, שום, שמן צמחי, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 3-quart, מניחים tomatillos; מכסים במים קרים. מבשלים מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
Tomatillos
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים ומשליכים מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
בבלנדר, מערבבים טומטילו ומרכיבים שנותרו למעט שמן וצ ' יפס טורטייה. מכסים ומערבבים עד עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייה
Tomatillos
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
בסיר 2 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
להוסיף תערובת tomatillo. מבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מחוממת היטב כהה יותר בצבע.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.